Del+
Stimulastik
Babyfødder

Stimulastik er et gratis tilbud til dig og dit barn. Stimulastik er et ergoterapeutisk koncept, der er udviklet til børn fra 3 uger til 10 måneder ud fra viden om børns udvikling.

Hvad er stimulastik?

Kom og få nogle sjove og lærerige timer med dit barn - de små elsker at bruge kroppen og får ekstra fart på udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret.

Stimulastik fokuserer på stimulation af de basale sanser, som er grundlæggende for al udvikling. Hver gang barnet lærer noget nyt, dannes der nye nerveforbindelser i hjernen og netop mens børnene er helt små, er hjernen mest modtagelig. 

Du får idéer med hjem til sjove lege, der giver dit barn lyst til at udforske sig selv og sin omverden - i tæt kontakt med far og mor. 

En lektion foregår efter et fastlagt mønster og med en del gentagelser. Derved bliver aktiviteterne genkendelige og tryghedsskabende for barnet. Vi bruger forskellige redskaber til legene. 

Vi får også mulighed for at fokusere på børn, som fx er urolige, er ørebørn, er passive m.m.

Stimulastik er et ergoterapeutisk koncept, som handler om stimulation og gymnastik for spædbørn, hvor børn, forældre og bevægelsesglæde er i fokus. Ergoterapeuten giver råd og vejledning omkring barnets udvikling og trivsel. 

Hvem?

Du kan deltage med dit barn, hvis barnet er mellem 3 uger og 1 år, når holdet starter. Du tilmelder dit barn sammen med den forældre, der primært kommer med til stimulastik. 

Førstegangs-forældre har 1. prioritet til holdene, men er der plads på holdene, kan andengangs-forældre naturligvis også være med.

Hvor og hvornår?

Hvert stimulastikhold har max. 10 børn og mødes 6 gange á 45 min. I først halvår finder holdene sted i den nordlige del af kommunen og i andet halvår i den sydlige del - altid om tirsdagen. 

Tilmelding

Holdene i foråret 2016 holdes i Mødelokalet oven på svømmehallen i Nykøbing, A. Ladingsvej 1D, 4500 Nykøbing Sjælland.

Vi mødes tirsdage:

  •   8. marts
  • 15. marts
  • Påskeferie
  • 29. marts
  •   5. april
  • 12. april
  • 19. april

Du tilmelder dig ved at udfylde felterne på denne "Svarside for stimulastik".

Hvis du kan på flere tidspunkter, må du meget gerne sætte flere krydser, så vælger vi et hold til dig. Hvis du kun kan på ét tidspunkt, kan du ikke forvente at det kan imødekommes, sæt derfor også kryds i venteliste-feltet.

Sidste frist for tilmelding er torsdag den 18. februar 2016.

I løbet af uge 8 vil du få en bekræftelse på din tilmelding, og det præcise tidspunkt I skal møde op. 
Det er MEGET VIGTIGT at du besvarer denne mail, for på den måde kan jeg se, at du stadig er interesseret i at deltage på holdet. Hvis du ikke besvarer min mail, betragter jeg det som en afmelding.

Husk: Din tilmelding er først modtaget, når du har trykket "send" og er på den side der hedder "Svarside for stimulastik".

På gensyn
Birgitte de Boer
bidb@odsherred.dk
59 66 65 05