Del+
Stimulastik
Babyfødder

Stimulastik er et gratis tilbud til dig og dit barn. Stimulastik er et ergoterapeutisk koncept, der er udviklet til børn fra 3 uger til 10 måneder ud fra viden om børns udvikling.

Hvad er stimulastik?

Kom og få nogle sjove og lærerige timer med dit barn - de små elsker at bruge kroppen og får ekstra fart på udviklingen, når de bliver kropsligt stimuleret.

Stimulastik fokuserer på stimulation af de basale sanser, som er grundlæggende for al udvikling. Hver gang barnet lærer noget nyt, dannes der nye nerveforbindelser i hjernen og netop mens børnene er helt små, er hjernen mest modtagelig. 

Du får idéer med hjem til sjove lege, der giver dit barn lyst til at udforske sig selv og sin omverden - i tæt kontakt med far og mor. 

En lektion foregår efter et fastlagt mønster og med en del gentagelser. Derved bliver aktiviteterne genkendelige og tryghedsskabende for barnet. Vi bruger forskellige redskaber til legene. 

Vi får også mulighed for at fokusere på børn, som fx er urolige, er ørebørn, er passive m.m.

Stimulastik er et ergoterapeutisk koncept, som handler om stimulation og gymnastik for spædbørn, hvor børn, forældre og bevægelsesglæde er i fokus. Ergoterapeuten giver råd og vejledning omkring barnets udvikling og trivsel. 

Hvem?

Du kan tilmelde dig og dit barn, hvis barnet er mellem 3 uger og 1 år når holdet starter. Barnet tilmeldes sammen med den forældre der primært kommer med til stimulastik. 

Førstegangs-forældre har 1. prioritet til holdene, men er der plads på holdene, kan andengangs-forældre naturligvis også være med.

Hvor og hvornår?

Hvert stimulastikhold har max. 10 børn og mødes 7 gange á 45 min. I først halvår lægger vi holdene i den nordlige del af kommunen og i andet halvår i den sydlige - altid om tirsdagen. 

Tilmelding

Der starter nye hold i efteråret 2015 i Hørve, Bevægelseshaven.

Tilmelding starter fra midten af juli og frem til slutningen af august, så hold jer orienteret på denne side.

På gensyn
Birgitte de Boer
bidb@odsherred.dk
59 66 65 05