Arrangementstilladelse

Her kan du søge om tilladelse til at holde et arrangement på en af Odsherred Kommunes veje eller pladser.

Hvis du vil søge tilladelse

Vi har én fælles indgang til, når du skal afholde et arrangement eller et event. Det gælder både hvis du skal have tilladelse til større arrangementer, arrangementer der ikke kræver fx byggetilladelse eller mindre arrangementer som en vejfest.

Vil du holde et arrangement på en af Odsherred Kommunes veje eller pladser, skal du først søge om tilladelse til det. Det gælder fx hvis du vil opstille en hoppeborg, en tombola, en informationsbod, lave gadeteater eller lignende. Ønskes plakatopsætning, søges dette samtidig med dit arrangement.

Søg tilladelse til arrangement

Vil du holde et arrangement på en af Odsherred Kommunes veje eller pladser, skal du først søge om tilladelse til det. Det gælder fx hvis du vil opstille en hoppeborg, en tombola, en informationsbod, lave gadeteater eller lignende. Ønskes plakatopsætning, søges dette samtidig med dit arrangement. Vi opkræver et administrationsgebyr.
Søg tilladelse til arrangement

Administrationsgebyr

Se Takster/Brugerbetalinger for gældende administrationsgebyr.

Trafikafdelingen

Telefon

Du kan bestille tid til at blive ringet op af en medarbejder fra Trafikafdelingen. Hvis du vil melde en fejl eller mangel, så besøg odsherred.dk/praj

Book et telefonmøde

Send almindelig mail

Hvis du sender mail der IKKE indeholder personfølsomme oplysninger, kan du sende til Trafikteamets e-mail.