Borgmester Karina Vincentz

I Odsherred har vi Danmarks bedste landskab, fødevarer, kultur og kunst. Samtidig har vi et rigt foreningsliv, og der er tradition for, at alle aktører samarbejder på kryds og tværs med hinanden for at skabe gode og varierede tilbud til Odsherreds borgere og gæster.

I Odsherred er det nemt at blive en del af fællesskabet. Du vil opleve, at du hurtigt kan få etableret et godt netværk.

Her kan du realisere drømmen om at bo med smukke naturoplevelser, tæt på skov og strand og samtidig kun have en times transporttid til både København og Århus.

Vi har gode rammer til børnefamilier, hvor det er en klar prioritering for Byrådet at bevare skoler og fritidstilbud i hele kommunen.

Odsherred er også for de unge. Campus Odsherred i Asnæs er et visionært, tiltrækkende og mangfoldigt uddannelses- og fritidstilbud til unge i Odsherred. Derudover har vi ungehuse både i Nykøbing og Asnæs.

I Odsherred elsker vi iværksættere, og vi hjælper gerne med at finde steder at etablere eller hjælpe dig i gang med at starte din egen virksomhed.

Vi hjælper også meget gerne med at finde et job i en af de mange lokale virksomheder, hvor der er brug for medarbejdere med både lange og korte uddannelser.

Odsherred er ikke statisk og udvikler sig hele tiden. Jeg håber du vil være med til denne udvikling. For sammen skaber vi Odsherred.

Karina Vincentz
Borgmester

Borgmester

Karina Vincentz

Borgmester Karina Vincentz