Illustration til Fantastiske Feriedage
02.06.2023

Fantastiske sommeraktiviteter til alle

Er sommerferieprogrammet endnu ikke fyldt op med aktiviteter og oplevelser? Så har vi samlet et spændende udvalg. Kataloget ’Fantastiske Feriedage’ er landet, og det er spækket med oplevelsesrige sommeraktiviteter til børn, unge og familier.

Igen i år er det lykkes at samle et bredt og solidt udvalg af sommeraktiviteter, der primært foregår i Odsherred eller af lokale aktører. Denne gang er der helt nye aktiviteter med og endnu flere end de tidligere år – så du kan godt glæde dig.

Fra uge 23 til 34 sker der spændende aktiviteter og begivenheder, der er henvendt til børn, unge og familier. Nogle foregår på specifikke dage, en bestemt uge eller gennem alle ugerne. Det er Odsherreds foreninger og kultur-, natur- og fritidsaktører samt professionelle aktører, der afvikler aktiviteterne i skolernes sommerferie.

Et hav af muligheder

Har ungerne krudt bagi? Eller har I bare brug for en berigende oplevelse som familie? Fantastiske Feriedage byder på alverdens aktiviteter, og der er noget for hele familien.

Under titlen Summer Days ’23 kan unge i alderen 13-17 år deltage i dansecamp i uge 27. For første gang afholder Kinéo 37 dansecamp, hvor de introducerer forskellige dansegenrer. En intens uges dansetræning, hvor kunstnerisk og faglig kvalitet samt fællesskabet vægtes højt. Et godt tilbud, hvis man er til moderne dans, hiphop eller improvisation.

Er man mere til konkurrencer, tricks og skateboards, så kan man hver onsdag fra den 7. juni til 23. august deltage i Game of S.K.A.T.E. Konkurrencen er venlig og sjov for alle skatere, om end man benytter sig af skateboard, løbehjul eller rulleskøjter. En ting er sikkert, at man bliver udfordret og får forbedret sine færdigheder.

Det kan også være at Aqua-camp, keramikværksted, familiespejder, tennistræning, yoga, sportscamp, kunstworkshop, kajakroning, juniordykker sommerlejr eller højtlæsning på havnen er lige dig.
Byg eventyrlige billedbøger, leg og musik i middelalderen, oplev fortællingen om søhelten Willemoes og kampen om Sj Odde eller tag forbi Malergården, når Urteheksen kommer og laver sjove aktiviteter, der både favner naturen og kreativiteten. Besøg Vandmanden på Rørvig Havn, hvor strand-krabberne venter. Eller få en magisk oplevelse til Nycirkusdage i Nykøbing Sj.

Mulighederne og glæderne er mange – de venter kun på jer. Gå på opdagelse i det flotte aktivitetskatalog med det samme. God sommer i Odsherred!


Yderligere oplysninger: Ida Dreboldt-Kofoed Hansen, iddkh@odsherred.dk