Unge i hallen i Asnæs
13.03.2023

Omklædningsrum og brusefaciliteter i Asnæs Hallen genåbner

Vandprøverne fra Asnæs Hallen er nu så fri for Legionella-bakterier, at Odsherred Kommune genåbner omklædningsrum og badefaciliteter fra i dag mandag den 13. marts 2023.

Vandprøverne fra Asnæs Hallen er nu så fri for Legionella-bakterier, at Odsherred Kommune kan genåbne omklædningsrum og badefaciliteter fra på mandag den 13. marts 2023.

Odsherred Kommune lukkede 8. februar 2023 adgangen til omklædningsrum og brusefaciliteter i Asnæs Hallen efter at der blev fundet Legionella-bakterier over grænseværdien i bruserne i alle fire omklædningsrum. Efterfølgende er der udskiftet en defekt cirkulationspumpe, vandtanken har været tømt, og den er blevet fyldt med friskt vand. Derudover bliver vandsystemet skyllet igennem dagligt, og der vil være fokus på at det varme vand er over 50 grader. Det tekniske system vil blive løbende kontrolleret, og for fremtiden vil der blive udtaget prøver for Legionella en gang årligt.

Odsherred Kommune afventer stadig resultaterne af de tiltag og de vandprøver, som der er gennemført i Willemoes-hallen på Sjællands Odde og på Nykøbing og Egebjerg skoler.