Karina Vincentz besøger Havnebyen
14.02.2024

Sammen om Odsherred - første stop: Havnebyen

Borgmester Karina Vincentz vil i løbet af de næste 12 måneder besøge 12 byer i kommunen for at møde jer og invitere til en snak om, hvordan vi i fællesskab kan skabe løsninger i kommunen.

Første stop bliver Havnebyen og Odden den 29. februar.

Har du forslag til, hvad borgmesteren skal se i Havnebyen og på Odden, steder eller personer, hun skal besøge og vigtige emner, hun bør høre om? Så kom meget gerne med dine forslag i kommentarsporet på kommunens facebookside eller ved at maile til kommunikation@odsherred.dk

På Kommunens Facebookside opdaterer vi løbende om besøgene.

Byrådet har netop vedtaget en ny inspirerende vision med titlen ‘Sammen om Odsherred - naturligvis’, og den handler blandt andet om at skabe en rummelig hverdag med boligformer, velfærd, uddannelse og gode rammer for de virksomheder, der er med til at sikre økonomien i Odsherred. Det er nogle af de ting, Karina Vincentz har på sinde, når hun kommer på besøg: Hvordan skaber vi sammen den hverdag og den kommune, vi gerne vil leve i?

Her kommer Karina Vincentz forbi

I løbet af de næste 12 måneder vil Karina Vincentz besøge disse byder. Rækkefølge og datoer er ikke lagt fast endnu men meldes ud løbende her og på kommunens Facebook-side:

  • Havnebyen/Odden (29. februar), Fårevejle (2. april), Højby, Nr. Asmindrup, Egebjerg, Vig, Grevinge, Hørve, Asnæs, Høve, Nykøbing Sjælland, Rørvig

Sammen om Odsherred - naturligvis

Læs den nye vision for kommunen her