Livredder i Nykøbing Svømmehal
11.04.2023

Saunaerne i svømmehallerne genåbner i dag den 11. april 2023

Vækst- og Udviklingsudvalget har besluttet at genåbne saunaerne i Odsherreds svømmehaller. De kan benyttes allerede fra i eftermiddag den 11. april 2023

Saunaerne i de tre svømmehaller i Nykøbing, Vig og Asnæs genåbner i eftermiddag. Det besluttede Vækst- og Udviklingsudvalget på deres møde tidligere i dag. Brugere og gæster af de tre svømmehaller kan igen benytte sig af saunaerne efter en tur i vandet.

Vækst- og Udviklingsudvalget besluttede på deres udvalgsmøde i dag den 11. april, at saunaerne i Odsherreds tre svømmehaller skal genåbnes i al offentlig tid. Det vil sige, at saunaerne i Nykøbing, Vig og Asnæs Svømmehal igen er åbne under såvel morgensvømning som om eftermiddagen og i weekender. Så nu kan morgensvømmere og badegæster glæde sig til en tur i svømmehallen med et efterfølgende besøg i saunaen.

Saunaerne har været lukket siden den 15. oktober 2022 grundet energipriser og -krise, hvorfor udvalget besluttede at lave en række energibesparelser i kommunens idræts- og svømmehaller. Tiltagene har været med til at sænke energiforbruget og omkostningerne. Der er og bliver løbende taget stilling til de energibesparende tiltag.

Allerede fra i eftermiddag kan de første gæster af svømmehallerne benytte sig af saunaerne.

Yderligere oplysninger: Halinspektør Preben Nielsen, preni@odsherred.dk , 30 56 00 18 eller områdeleder Eva Ormstrup, evobe@odsherred.dk, 24 98 97 44