30.04.2024

Susan Münster indstilles som ny bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning

Susan Münster er i dag direktør i brancheforeningen Danske Vandværker og har tidligere været Direktør i Holbæk Forsyning.

Odsherreds borgmester og kommunaldirektør indstiller, at Susan Münster udpeges som ny bestyrelsesformand i Odsherred Forsyning.

Susan Münster er i dag direktør i brancheforeningen Danske Vandværker og har tidligere været Direktør i Holbæk Forsyning.

”Det er vores vurdering at Odsherred Forsyning i den nuværende situation behøver en formand med betydelig indsigt og erfaring fra forsyningsområdet”, siger kommunaldirektør Claus Steen Madsen.

Udpeges af byråd

Den nye bestyrelsesformand skal udpeges af Byrådet i Odsherred Kommune på byrådsmødet i aften tirsdag den 30. april  klokken 18.30, efter at bestyrelsesformanden og to medlemmer har trukket sig fra deres poster.

Af den tidligere udsendte dagsorden til Byrådsmødet fremgik, at kommunaldirektør Claus Steen Madsen indstilles som ny formand. Denne indstilling er dog nu ændret efter råd fra kommunens advokater.

”Det er først og fremmest afgørende, at jeg kan varetage mine opgaver i forhold til Byrådet, og at disse ikke på nogen måde svækkes ved at jeg indtræder i rollen som bestyrelsesformand. Hvis jeg indtager formandsposten, vil jeg ikke kunne vejlede og rådgive Byrådet i alle tilfælde, ligesom jeg vil være udelukket fra at deltage i betydelig vigtig sagsforberedelse”, siger Claus Steen Madsen.

To nye i bestyrelsen

Udover Susan Münster indstilles Niels Larsen, der er Direktør i foreningen Decentral Energi, som nyt bestyrelsesmedlem. Der indstilles ikke flere bestyrelsesmedlemmer fra kommunen i denne omgang, i stedet lades det op til bestyrelsen at afklare, hvilke kompetencer den eventuelt ønsker tilført.