05.04.2023

Temamøde om børn og unges sundhed, trivsel og fritidsliv

15. maj kl. 17-21 i Vig Forsamlingshus, Ravnsbjergvej 1, 4560 Vig

Som et led i udmøntningen af Sundhedspolitikken i Odsherred Kommune afholdes et temamøde, der sætter fokus på børn og unges sundhed og trivsel samt foreningslivets rolle heri. Formålet med temamødet er at blive klogere på, hvordan kommunen i fællesskab med foreningsliv, lokalsamfund, dagtilbud og skoler kan grundlægge sunde bevægelsesvaner og et aktivt fritidsliv hos børn og unge - og dermed skabe de bedste forudsætninger for sundhed, trivsel og læring.

Temamødet vil give inspiration til virksomme indsatser og skabe rum for dialog og vidensdeling på tværs, så vi i Odsherred kan stå sammen om at skabe gode rammer for et aktivt fritidsliv, der kan bidrage til at løfte vores børn og unges sundhed og trivsel.

Temamødet er for alle, der ønsker at gøre en forskel for børn og unge sundhed, trivsel og fritidsliv - Ligger det dig på sinde, så kom og giv dit besyv med!

Venlig hilsen

Trivsels-, Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Invitation til temamøde

Tilmelding og praktisk information

Arrangementet er gratis. Tilmeld dig ved at klikke på linket nedenfor. Der er ca. 100 pladser, så tilmeldingen sker efter ”først-til-mølle”-princippet. Tilmeldingsfristen er mandag den 8. maj. Har du spørgsmål til arrangementet? Skriv til sammenomsundhed@odsherred.dk eller kontakt Sara Knabe Sørensen på 20 74 23 87. Ved Vig Forsamlingshus er der gratis parkeringspladser, og der er også mulighed for gratis parkering ved Vig Hallen.
Tilmeld dig temamødet

Program

Velkomst og introduktion til dagen v/ Julie Jacobsen, formand for Trivsels-, Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Hvordan står det til med børn og unges sundhed og trivsel i Odsherred?
v/Sara Knabe Sørensen – Chefkonsulent, Strategisk sundhedskonsulent, Sundhedsafdelingen

De unges stemmer – En række unge giver perspektiver på trivsel, sundhed og fritidsliv i Odsherred

Foreningslivet potentialer – Hvordan indretter vi et foreningsliv, der er ungesvarende? Og hvordan kan foreningslivet være med til at løfte børn og unges sundhed og trivsel? v/ Søren Østergaard, Ungdomsforsker og leder af Center For Ungdomsforskning

Gode erfaringer med fritidspas og fritidsguider i Esbjerg Kommune
v/Karin Hansen-Schwartz, Fritidskoordinator, Esbjerg Kommune

Paneldebat om børn og unges fritidsliv med inspiration fra foreningslivet i Odsherred

Tak for i aften - Hvad tager vi med os fra dagen? v/ Julie Jacobsen, formand for Trivsels-, Sundheds- og Forebyggelsesudvalget

Undervejs holder vi gruppedrøftelser og skaber rum til vidensdeling på tværs. Derudover serverer vi en let forplejning. Et detaljeret program vil forelægge senest 1 uge før.

Vi glæder os til at se dig!