Lån af arealer, lokaler og anlæg

Folkeoplysende foreninger og aftenskoler, der har hjemme i Odsherred Kommune, kan gratis få stillet kommunale lokaler og udendørsanlæg til rådighed.

Løbende ansøgning om lokaler

Løbende ansøgning om ledige tider i kommunale lokaler (fx skoler, idræts- og svømmehaller og andre institutioner) gøres via BookingPortalen.

Lokaler i Hørve Medborgerhus (Nørregade 14, 4534 Hørve) bookes ved at kontakte Kurt Bentsen på 2163 4264 eller på truk.bentsen@gmail.com. Læse mere om medborgerhuset her.

Faste tider i sæsonen 2024-25

Fra den 5. januar 2024 og frem til og med den 29. februar 2024 er det i BookingPortalen muligt at søge om faste tider i sæsonen 2024-25 (perioden fra den 1. august til den 31. juli). På portalen kan du læse mere og dette, bl.a. i forhold til vejledning og afholdelse af BookingCaféer.

Generelt

Anvisning af lokaler sker i henhold til Folkeoplysningsloven og "Regelsæt for anvisning og udlejning af kommunale lokaler og udendørsanlæg i Odsherred Kommune".

  • Regelsæt for anvisning og udlejning af kommunale lokaler og udendørsanlæg i Odsherred Kommune.

Nedenfor kan du læse det gældende regelsæt for anvisning og udlejning af kommunale lokaler og udendørsanlæg i Odsherred Kommune. Godkendt af Kultur- og Folkeoplysningsudvalget den 14. maj 2019.

Log på BookingPortalen

BookingPortalen

Foreningskonsulent

Rune Sørensen