Ka' det vafles?
Støv vaffeljernet af, slip fantasien løs og vafl dig igennem dine madrester. Har du ikke et vaffeljern, kan du lave klatkager.


Vafler kan ikke kun spises med sukker og syltetøj.
Du kan gemme ris, pasta, kartofler, grønsager og frugt i vaffeldejen. Du kan lave dem med ost, pålæg eller bacon - eller pifte dem op med krydderierne "du aldrig bruger".
Du kan også bruge rester af brød og grød. Justér evt. dejen med lidt mel eller mælk, hvis den er for tyk eller tynd.
Vafler kan spises med frugt og bær fra haven. De kan spises med pålæg som sandwich eller som smørrebrød - eller du kan dyppe dem i en sovs.
Faktisk kan vafler nærmest spises med alt og til alt - så hvorfor ikke indføre en #WaffleWednesday?
Har du ikke et vaffeljern, kan du lave klatkager på en almindelig pande - eller prøv med æbleskivepanden.
Opskrifter og tips
Rengøring
- Tag stikket ud af stikkontakten og lad vaffeljernet køle af.
- Brug et stykke fugtigt køkkenrulle eller en let fugtig klud til at aftørre varmepladerne med.
- Læg evt. en fugtig klud imellem de to plader i 10-15 minutter for at opbløde indtørret dej.
Brug gerne opvaskemiddel men ikke skarpe genstande.