Kyst og strand flaget

Kyst & Strand

Odsherred har fået sit eget flag. Det viser i naturens egne farver, at kommunen har masser af badestrande med rent vand og natur til oplevelser og aktiviteter.

Hent App om strandene

Android version findes i Google Play på adressen: play.google.com/store/apps/details?id=dk.neophyte.odsherred

iPhone versionen ligger i AppStore: apps.apple.com/dk/app/kyst-og-strand-odsherred/id1392531178?l=da

Kyst & Strand

Odsherred har fået sit eget flag. Det viser i naturens egne farver, at kommunen har masser af badestrande med rent vand og natur til oplevelser og aktiviteter.
 
Det nye flag strøg for første gang til tops på de seks største strande i kommunen den 10. juni 2018. Ud over at signalere rent badevand skal flaget også sende et signal om, at den enkelte strand rummer en masse muligheder for aktiviteter både i vandet og ved kysten - også uden for højsæsonen. Flaget suppleres med en nyudviklet app, nye skilte og bedre kort, så både turister og lokale lettere kan finde den strand eller kyst, der rummer præcis de aktiviteter og muligheder, som familien er på udkig efter.
 
Herunder kan du se en droneoptagelse fra én af strandene, nemlig Skærby Strand ved Nykøbing.

App fortæller om strandenes egenskaber

Odsherred Kommune har samlet tekst, kort, billeder og video fra de seks strande, og materialet bliver lagt ind på VisitOdsherreds hjemmeside og en ny app, hvor gæsterne kan søge strande og aktiviteter efter særlige kriterier – det kan fx være toiletforhold, børnevenlighed, vandsport, kiosk, handicapvenlighed og en række andre faciliteter.

App’en vil desuden fortælle om bundforhold og vandkvalitet, og man vil altid vide, hvilken strand, man er tættest på. Herudover vil der på hver strand blive sat et fysisk kort over lokalområdet op.

Rød vimpel ved dårligt badevand

Hvis laboratorieanalyserne af vandkvaliteten viser, at badevandet har en ringe kvalitet, så badning skal frarådes, vil en rød vimpel blive sat op i standerne med Kyst & Strand-flagene.