Nedsat elafgift

Du skal søge om nedsat elafgift hos dit el-selskab. Kommunen er ikke forpligtet til at udfylde et skema eller sende en mail til dit elselskab vedrørende registreringsdato af elvarme i BBR. Du kan selv søge denne dokumentation frem.

Hvis du ønsker at få nedsat din elafgift, skal du søge om det hos dit el-selskab. Du vil ofte kunne finde information om hvordan du søger på el-selskabets hjemmesid .

Nogle elselskaber henviser til at kommunen skal underskrive et ansøgningsskema eller sende en kvittering for registrering af varmekilde i BBR. Odsherred Kommune underskriver ikke nogle skemaer, men henviser til hjemmesiden bbr.dk, hvor du kan finde din BBR-meddelelse og få en PDF-fil med de relevante oplysninger til elselskabet.

Find dokumentation

Gå ind på BBRs hjemmeside, søg din ejendom frem og find teksten "Dokumentation for elektricitet". Teksten vil kun være der, hvis din ejendom er registreret med elektricitet som opvarmningsmiddel. Hvis du lige har fået ændret oplysningen i BBR, skal du vente en dags tid før oplysningerne er opdateret i alle IT-systemer.

Når du trykker på teksten "Dokumentation for elektricitet", dannes der en PDF-fil som viser de oplysninger dit elselskab skal bruge.

Rettelser i BBR

Husk, at du skal sikre at din BBR-registrering er opdateret. Det kan du gøre ved at gå ind på BBRs hjemmeside, hvor du kan gennemgå og rette dine oplysninger.

Det er ikke muligt at registrere oplysninger med tilbagevirkende kraft, hverken for dig eller kommunen.