Klimatilpasning - hjælp der er vand

Du kan opleve udfordringer med vand af forskellige årsager. Her kan du finde information om, kommunens planer for klimatilpasning og hvad du kan og skal gøre i forskellige situationer.

Klimatilpasning

I 2014 vedtog Miljø- og Klimaudvalget kommunens klimatilpasningsplan, som indeholder en kortlægning med fremskrivning af områder, der er følsomme for regnvand og et stigende havspejl i forbindelse med de kommende klimaændringer. Du kan finde klimatilpasningsplanen fra 2014 og tilhørende dokumenter herunder.

Odsherred Kommune er i gang med at udarbejde en ny samlet klimaplan, som kommer til at erstatte den nuværende klimatilpasningsplan. Læs mere den kommende Klimaplan for Odsherred her.

Klimatilpasningsplanen fra 2014 indeholder en kortlægning med fremskrivning af områder, der er følsomme for regnvand og et stigende havspejl i forbindelse med de kommende klimaændringer. Hver matrikel og område i Odsherred kan man slå op på kommunens netkort for at se hvor udsat der er for havspejlsstigninger, stigende grundvandsspejl og ved skybrud. Se nærmere her: https://netkort.odsherred.dk/spatialmap?profile=klimatilpasningsplan